Menzerna


Menzerna polijstmiddelen zijn op de markt voor meer dan 100 jaar. In 1888 werd het bedrijf opgericht in Pforzheim, Duitsland door Friedrich Menzer. Op dat moment werden polijstmiddelen voornamelijk gebruikt in de sieradenindustrie.

De eens zo kleine organisatie is uitgegroeid tot een innovatieve internationale onderneming. Ondersteund met de ervaring van een eeuw, passen zij de leidende formulering en productietechnologie toe voor superieure kwaliteit poetsmiddelen om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Met honderden verschillende polijstmiddelen voor een breed scala van industrieŽn en een niet aflatende inzet voor klanttevredenheid telt Menzerna als een leider in de polijstpasta industrie.

Menzerna formuleringen worden ontworpen om te presteren, hetzij met de hand aangebracht, met elektrisch gereedschap of in een volledig automatische inrichting. Menzerna polijstmiddelen worden gebruikt waar perfect en snel polijsten vereist is.

Gelakte oppervlakken komen enkel goed tot hun recht met een diepe spiegelafwerking. Kleine onvolkomenheden en overspray uit het lakproces alsook gebieden die slijtage laten zien moeten worden hersteld tot deze diepe spiegelafwerking. Het doel is om dit snel zonder enige zichtbare resten te doen. Daarvoor biedt Menzerna een compleet systeem van vloeibare polijstmiddelen en accessoires. Wij werken nauw samen met blanke lak fabrikanten voor de auto-industrie. Uit die samenwerking heeft Menzerna polijstverbindingen ontwikkeld die aan de zeer hoge normen voldoen van de auto OEM-klanten. Elke onvolkomenheid in een onjuist gepolijst oppervlak laat zich zien onder het licht en door het kritisch oog van specialisten in het bedrijfsleven. Menzerna voldoet aan deze hoge normen, zij overtreft ze zelfs. Menzerna test voortdurend nieuwe polijstmineralen en additieven in combinatie met nieuwe blanke lakken. Dit proces laat geen ruimte voor fouten. Aan de ene kant moeten polijstverbindingen schurende zijn om een kort polijstproces te garanderen. Anderzijds hebben deze materialen ook een briljante glans te leveren zonder enige micro krasjes, haze of hologrammen. De engineers van Menzerna beheersen dit tot in detail. Professionals uit de industrie zijn het er over eens. Menzerna!

 
Importeur en groothandel industriŽle smeer- en reinigingsmiddelen