Ardeca


Ardeca Lubricants, het merk dat staat voor kwaliteit, flexibiliteit en innovatie.

De producten van Ardeca Lubricants worden gemaakt in BelgiŽ en verpakt in onze gebouwen in Vichte. Van daar vertrekken de goederen om te worden verdeeld op de Belgische en internationale markt. Het is dankzij dit sterke merk, kwaliteit en prijs dat zij erin geslaagd is een erg positief imago op te bouwen en een sterke marktpositie te verwerven.

Ardeca Lubricants biedt allerlei soorten smeermiddelen aan voor personenwagens, vrachtautoís, alsook voor agrarische, industriŽle, maritieme doeleinden en voor toepassingen in de voedingssector. Het gamma bevat motorolie, transmissieolie (tandwielolie, ATF), vet, white oils, NSF H1 gecertificeerde producten, hydraulische olie, compressorolie en nog veel meer.

Ardeca Lubricants verscheept haar producten wereldwijd, naar onze partners in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en de Verenigde Staten, in een markt die zich blijft uitbreiden. Haar partners doen grote inspanningen om de beste resultaten te boeken, met een merk dat in feite zichzelf verkoopt.
 
Importeur en groothandel industriŽle smeer- en reinigingsmiddelen