Vikan


Vikan is ťťn van 's werelds toonaangevende fabrikanten van schoonmaak werktuigen. Gebaseerd op de behoeften van de klanten en de wettelijke vereisten, ontwikkelen en produceren ze een breed scala aan reinigingsoplossingen die primair bedoeld zijn voor de voedingsmiddelenbranche, keukens en restaurants, de zorgsector, onderwijs & gemeenten, retail & supermarkten en de transportsector.

Door de benadering van Vikan staat zij voor een ongeŽvenaarde reputatie voor het verstrekken van schoonmaak oplossingen voor real-life uitdagingen in de transportsector. Zij streven ernaar om voortdurend te verbeteren, het toepassen van de beste technieken, kennis te implementeren, en om alle materialen die nodig zijn om uw wagenpark en uw reputatie te behouden te bieden.

Vikan streeft naar de meest effectieve reiniging in de industrie. Haar specialisten zijn toegewijd aan het bevorderen van de reinigende werking door middel van voortdurende innovatie en kennisdeling.

Vikan's effectieve, efficiŽnte en duurzame producten worden gedreven door de behoeften van de eindgebruiker en ontwikkeld in nauwe samenwerking met transportklanten als ze ernaar streven om hun reinigende werking te verbeteren, terwijl men de tijd die voertuigen zijn buiten werking minimaliseert.

Vikan is een voor 100% Deens bedrijf, die werd opgericht in 1898 in Skive. Al meer dan 100 jaar zijn zij gespecialiseerd in de ontwikkeling van instrumenten en methoden voor professionele schoonmaak. Haar reinigingsinstrumenten en systemen betreft het meest uitgebreide assortiment wat op de markt beschikbaar is.

 
Importeur en groothandel industriŽle smeer- en reinigingsmiddelen